Kestävyysurheilun vaatettaja noname panostaa nyt myös pyöräilyyn – yhteistyösopimus TWD-Länkenin kanssa

21.4.2023


Noname on tuttu brändi kestävyysurheilun seuraajille. Noname -asut ovat näkyneet vahvasti niin yleisurheilussa, suunnistuksessa ja kuin maastohiihdossakin. Ja yhteistyö Suomen ampumahiihtomaajoukkueen kanssa toi noname -merkkiä näkyvästi esille lajin seuraajille.

Jo yli 20 vuotta (perustettu 1999) toimineen nonamen pääkonttori on Vaasassa.  Brand Store -myymälä sijaitsee Tampereella. Suomen lisäksi nonamen tuotteita löytyy yli 20 maasta, josta Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa ovat kotimaan jälkeen vahvimpia.  

Noname on tullut vahvasti nyt myös pyöräilyyn. Merkki on ollut lajissa mukana jo joitakin vuosia, mutta nyt tuotekehitys on ottanut uusia askeleita. Yrityksen sisältä löytyy omaa vahvaa asiantuntemusta. Samalla noname -merkkiä tuodaan lajissa esille. Siitä tuoreena esimerkkinä suomalaisseuran TWD-Länkenin kanssa aloitettu yhteistyö. TWD-Länken tunnetaan nuorten maantiepyöräilijöiden kehittäjänä. Tästä yhtenä esimerkkinä korkeimmalla ammattilaistasolla ajava Jaakko Hänninen. Hän on maamme ainoa WorldTour -tason pyöräilijä. 

- Me nonamella panostimme vahvasti muutama vuosi sitten ja lähdimme kehittämään laadukasta pyöräilymallistoa. Viime kausi oli ensimmäinen, kun olimme tällä uudella mallistolla liikkeellä ja siitä saatu palaute oli positiivista.

TWD-Länken on erittäin hyvä yhteistyökumppani seuran jo monivuotisen laadukkaan ja menestyvän toiminnan vuoksi. Uskomme, että heidän kanssaan saamme kehitettyä mallistoamme myös jatkossa pysymään vertailukelpoisena muiden valmistajien kanssa, kertoo nonamen edustaja ja pyöräilyn asiantuntija Samu Laine.

- Olemme tyytyväisiä, että pääsimme tekemään yhteistyötä nonamen kanssa. Nonamella on hyvä kattaus asuja vaativiinkin olosuhteisiin ja erilaisiin kilpailumuotoihin ja erilaisille lajin harrastajille. Olemme innolla nonamen rinnalla kehittämässä edelleen pyöräilyasuja niin, että vaativimmatkin tarpeet pystytään täyttämään, kertoi TWD-Länkenin puheenjohtaja ja joukkueenjohtaja Esko Lummelampi.

 

Lisätietoja

Samu Laine, noname

p. 050 596 8651

samu@nonamesport.com

 

Esko Lummelampi TWD-Länken

p. 0500 240 029

esko.lummelampi@twd.fi