TWD-Länkeniin kaksi nuorta lupausta

23.11.2021

TWD-Länken saa riveihinsä kaksi uutta nuorta lupausta. Näin seuran linja jatkuu nuorten kehittäjänä. Joukkueen keski-ikä pysyy alle 20 vuodessa. 

Toinen joukkueeseen tulevista on mäntsäläläinen Elias Hämäläinen. Hän nousee ensi kaudeksi U19 -luokkaan. Hän opiskelee laboratorioalaa Lahdessa. Elias Hämäläinen on ollut omissa ikäluokissaan maamme kärkiajaja maastossa. Mutta myös maantie kulkee hyvin. Hän sijoittui viime kesänä Suomen ikäluokkamestaruuskilpailussa yhteislähdön hopealle. Hän siirtyy TWD-Länkeniin Rajamäen Kehityksestä. 

Myös toinen TWD-Länkeniin siirtyjistä, Ilkka Mikkonen, on vielä ”kirjoittamaton lehti.” Mikkeliläinen Mikkonen siirtyy Velo Saimaasta, jossa hän panostanut maantiepyöräilyyn muutaman vuoden. Hänellä on takanaan vielä vähäinen määrä kilpailukokemusta, mutta omaa hyvän potentiaalin. Ensimmäistä kauttaan tänä vuonna U23-luokassa ajanut Mikkonen oli luokkansa viides maantiepyöräilyn SM-kilpailussa Vantaalla. Hän suorittaa parasta aikaa asevelvollisuuttaan Karjalan prikaatissa Vekaranjärvellä. Palvelus päättyy joulukuun puolessa välissä. 

- Me uskomme, että molemmissa on sellaista kykyä, että heillä on mahdollisuus kehittyä kansainväliselle uralle. Meidän tehtävämme on auttaa myös näitä nuoria pyöräilijöitä sillä polulla. Molemmat ovat käyneet meidän ensimmäisessä fysiikkatestissämme ja se antoi ihan lupaavat merkit potentiaalista, kertoi TWD-Länkenin valmentaja Teppo Karhu. 


Lisätietoja

Esko Lummelampi p. 0500 240 029