Hannu Koponen Vuoden talkoolaiseksi

31.10.2021

TWD-Länkenin ja TWD:n tapahtumien talkoolaiset kokoontuivat jälleen yhden välivuoden jälkeen perinteiselle talkoolaisten lounaalle. Edellisen vuoden tilaisuus jätettiin pitämättä pandemiatilanteen vuoksi. 

Järjestävillä seuroilla on ollut tapana muistaa vuosittain yhtä ansioitunutta talkoolaista valitsemalla hänet Vuoden talkoolaiseksi. Tänä vuonna Vuoden talkoolaiseksi valittiin Hannu Koponen. 73-vuotias Hannu on ollut Fellmanin ajojen, Finlandia MTB:n  ja muiden pyöräilytapahtumien talkoolaisena lähes 25 vuoden ajan. Tämän lisäksi hän toimii aktiivisesti monen muun lahtelaisen seuran ja tapahtuman järjestyksenvalvojana. 

- Tämä tuli nurkan takaa. Olen iloisesti yllättynyt tästä huomiosta. Kun itsekin olen harrastanut pyöräilemistä, niin tulen aina mielelläni auttamaan pyöräilytapahtumien järjestelyissä. Sen lisäksi, että seuraan TWD-Länkenin ajajien menestystä, niin seurannassa on ammattilaisten kaikki kolme isoa ympäriajoa, sanoi Hannu kiitospuheessaan. 

TWD-Länkenin ja TWD:n kahdessa tapahtumassa, Fellmanin ajoissa ja Finlandia MTB:ssa oli tänä vuonna yhteensä yli 80 talkoolaista. 

________________________________________________

Lisätietoja

Esko Lummelampi p. 0500 240 029