Armytek -urheiluvalaisimet tapahtumasponsorinamme toista vuotta

9.9.2021


Kanadassa perustettu Armytek, nykyään Berliinissä pääkonttoriaan pitävä yhtiö, on ollut meidän tapahtumasponsorinamme kahtena vuonna. Huippuluokan urheiluvalaisimia valmistava Armytek tuli sponsoriksemme vuonna 2020 Finlandia MTB -tapahtumaan. Tänä vuonna Armytek oli sponsorinamme Finlandia MTB:n lisäksi Fellmanin ajoissa. 

Armytekin toiminta on laajentunut sen perustamisvuodesta 2007 niin, että se toimii jo 52 eri maassa. Se toimii myös Suomessa. Valaisinvalikoima kasvaa aktiivisen kehitystyön ansiosta nopeasti. Tällä hetkellä tarjolla on yli 30 valaisinmallia ja runsaasti lisävarusteita. Myös pyöräilijöiden toiveita on kuultu ja tarjonta paranee pyöräilysektorilla koko ajan. 

Armytekin tuotteet ovat saavuttaneet arvostuksen ominaisuuksillaan vaativissa ammattipiireissä kuten palomiesten, pelastajien, erikoisjoukkojen jne. joukossa. Metsästyksen harrastajat ja luonnossa muutenkin liikkuvat ovat iso käyttäjäryhmä. 

Armytek on lahjoittanut meille palkinnoiksi Armytek Wizard C2 Pro -valaisimia. Näiden valaisimien ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Valaisuteho on jopa 2500 lumenia, valaistualue ulottuu yli 130 metrin ja akun kesto on erinomainen, jopa 200 päivää. Akku, kuten myös magneetilla kytkeytyvä USB-latausjohto kuuluu vakiovarusteisiin. Vakiovarusteisiin kuuluu myös otsakiinnike, pyöräkiinnikkeet ja klipsi. Armytek antaa valasimilleen 10 vuoden takuun. 

Fellmanin ajojen ja Finlandia MTB:n yhteistyön kunniaksi Armytek tarjoaa nyt erinomaisen edun. Tilaamalla verkkokaupasta Armytek -valaisimen ja käyttämällä alennuskoodia AJOT21, saa 21 %:n alennuksen kaikista Armytek -monitoimivalaisimista. Linkki Armytekin sivuille https://armytek.fi?utm_source=social&utm_medium=twd_fi&utm_campaign=fellmanin_ajot  

PS. Suosikkimme on Armytek Wizard C2 Pro