Jaakko Hännisen kauden avaus siirtyy kolmella viikolla

2.2.2021

Espanjan hankala koronatilanne vaikuttaa myös Jaakko Hännisen ja hänen joukkueensa AG2R Citroen Teamin ohjelmaan. Alkuperäisen kalenterin mukaan tämän viikon keskiviikkona alkava Volta a la Comunitat Valenciana siirtyy toukokuulle.

Seitsemän etapin Valencian ympäriajo ei ole ainoa Espanjan ammattilaiskilpailu, joka peruuntuu. Myös kahden päivän Vuelta a la Region de Murcia (12.-13. helmikuuta) jää ajamatta alkuperäisen aikataulun mukaan. Se oli niin ikään Jaakko Hännisen kilpailuohjelmassa. Sen sijaan ainoana helmikuun ammattilaiskilpailuna Espanjassa Clasica de Almeria 14. helmikuuta ajetaan. Almerian yhden päivän kilpailu oli Jaakko Hännisen suunnitelmissa, mutta se jää häneltä ajamatta. Joukkue koostuu klassikkoajajista, joille yhden päivän kilpailu tulee tarpeeseen.  

Jaakko Hänninen avaa uuden kilpailukautensa Arabiemiraatteissa ajettavalla UAE Tourilla. Seitsemän etapin kilpailu ajetaan 21.-27. helmikuuta. Vuosi sitten Jaakko Hänninen sijoittui kokonaiskilpailussa 25:nneksi ja nuorten kilpailussa kuudenneksi. Tämä kilpailu muistetaan ensimmäisestä ammattilaiskilpailusta, johon korona vaikutti. Kaksi viimeistä etappia jäi koronatartuntojen vuoksi ajamatta. 

- Nyt jatkan harjoittelua normaaliin tapaan Nizzassa. Säät ovat suosineet, vaikka eletään talvikuukausia. Emiraattien kilpailu tulee ihan hyvään paikkaan kauden tärkeimpiä kilpailuja ajatellen. Tärkeää tässä tilanteessa on, että matkustaminen ja kilpaileminen on niin turvallista kuin vain olla, sanoi Jaakko Hänninen. 

 

Lisätietoja

Esko Lummelampi p. 0500 240 029

Haastattelu- ja kuvapyynnöt:

Fred Machabert/Communication AG2R Citroen Team

presse@france-cyclisme.fr

+33618513