Vierumäen Urheiluopisto kouluttamaan Intersport -lajimestareita

18.12.2019

Intersport Finland Oy ja Vierumäen Urheiluopisto, ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen 5.12.2019, jolla käynnistetään kevään 2020 aikana täysin uusi valmennusohjelma, jossa tarkoituksena on kehittää Intersporttien myymälähenkilökunnan urheiluosaamista –tarkoituksena tarjota kuluttaja-asiakkaille entistä parempaa ja laadukkaampaa palvelua ja näin vahvistaa Intersportin voittajakulttuuria.

Opisto kehittää ja tuottaa Intersportille Lajimestarit –nimistä koulutuskokonaisuutta, jonka tuloksena syntyy Lajimestareita Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta (150 osaamispistettä). Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa on 21 lähiopetuspäivää eri teemoista Urheiluopistolla, minkä lisäksi opiskelijat syventävät oppimistaan kauppatyöskentelynsä ohessa. Kokonaisuutena koulutus kestään noin yhden vuoden. Tämän tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi jokainen koulutuksen käyvä myyjä saa myös Personal Trainer –tutkinnon.

Koulutuksiin ilmoittautumisen aikataulu, tarkemmat tiedot sekä opinto-ohjelman on tarkoitus julkistaa tammi-helmikuun aikana. Tavoite on kuitenkin aloittaa kouluttaminen viimeistään 2020 keväällä. Koulutuksiin mahtuu opiskelijaa 20 per laji.

Nyt ensi alkuun valmennukset käynnistetään Hiihdossa ja Juoksussa, mutta tarkastelemme aktiivisesti markkinaa ja tarvetta ja olemme tarvittaessa valmiit laajentamaan koulutusta myös muihin liikunnan osa-alueisiin.

Ystävällisin terveisin,

Juhana Toivonen, Henkilöstöpäällikkö, OTM 

Intersport Finland Oy | Kenkäkesko Oy |
gsm 0400 400 422
Malminkartanonkuja 4, 00390 HELSINKI | juhana.toivonen@kesko.fi