Intersport avaa uuden modernin konseptikaupan Mall of Triplassa

17.10.2019

Urheilukaupan markkinajohtaja Intersport avaa uuden kaupan Mall of Triplassa Helsingin Pasilassa 17. lokakuuta. Kaupan valikoima koostuu erityisesti juoksun, ulkoilun, treenin, uinnin ja pukeutumisen tuotteista. 

Intersport Triplassa yhdistyvät uuden teknologian myymälämiljöö sekä Intersportin uusi 2.0-myymäläkonsepti. Uudessa kansainvälisessä Intersportin 2.0-myymäläkonseptissa on huomioitu Intersport-brändin esiintuominen, Suomen markkinaan ja olosuhteisiin sopiva myymälätoteutus ja joustavat kalustoratkaisut. Näillä toimilla mahdollistetaan eri sesonkien hyödyntäminen ja tarpeet sekä kauppakohtaisen liikeidean näkyminen. Jokaisella Intersport-kaupalla on oma kauppakohtainen liikeideansa, jolla luodaan kaupoille omaleimaisuutta ja kirkastetaan kaupan toimintaa. Intersport Triplassa painotus on asiantuntevassa palvelussa ja painopistelajien ylivertaisessa osaamisessa.

Myymälän suunnittelussa ja valikoimissa on huomioitu Triplan sijainti ja kiireiset kaupunkilaiset asiakkaat. Intersport Tripla on kooltaan 650 m2. Kaupan painopistelajit ovat juoksu, treeni, sport style vapaa-ajan pukeutuminen, ulkoilu ja uinti.

”Nykyisin asiakkailla on erittäin korkeat odotukset henkilökohtaisesta ja asiantuntevasta palvelusta ja aika on entistä tärkeämpi arvo kuluttajille - nopeammin ja mukavammin. Näihin odotuksiin Intersport haluaa vastata mm. helpottamalla asiakkaiden navigoimista kaupassa”, kertoo Triplan Intersportin myymäläpäällikkö Markku Toponen. Pukeutumisen valikoimat on jaettu selvästi naisten ja miesten osastoihin, mikä helpottaa ja nopeuttaa asiointia. Myös digitaaliset kaupan ratkaisut sekä kivijalkakaupan ja verkon yhdistäminen helpottavat asiakkaan ostopolkua.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että avaamme uuden 2.0-konseptikaupan Mall of Triplassa, joka on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus liikkeiden lukumäärällä mitattuna”, Intersportin ketjujohtaja Juha Nurminen kertoo. ”Pääkohderyhmämme on liikuntaa monipuolisesti ja aktiivisesti harrastava asiakaskunta, joka haluaa myös vapaa-aikana pukeutua sporttisen mukavasti. Uskomme, että asiakkaat arvostavat uuden Intersport 2.0-konseptin mukaista modernia urheilukauppaa.”

Intersport vahvistaa kauppaverkostoaan pääkaupunkiseudulla

Intersport Triplan avaus täydentää pääkaupunkiseudun kauppaverkoston vahvistamista. Helsinkiin avattiin 7. lokakuuta uuden myymäläkonseptin mukainen Intersport Easton, joka korvaa suljetut Intersport Puhoksen ja Itäkeskuksen kauppapaikat. Syksyllä 2019 Vantaan Tammistoon avataan järjestyksessään jo kolmas uuden konseptin Intersport-kauppa. Lisäksi Helsingin keskustan Intersport Forumia kehitetään ja valikoimia monipuolistetaan.

Lisätietoja:

Ketjujohtaja Juha Nurminen, Intersport-ketju, 050 525 3847, juha.nurminen@kesko.fi

Myymäläpäällikkö Markku Toponen, Intersport Tripla, 050 366 2023, markku.toponen@intersport.fi

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 17.10.2019 KLO 9.00