TWD-Länkenin uusi pyörämerkki on Ridley

4.11.2018

Ridley Noah SL, TWD-Länkenin pyörä kaudella 2019
Ridley Noah SL, TWD-Länkenin pyörä kaudella 2019

TWD-Länken on ajanut yhdeksän menestyksellistä vuotta Helkama Veloxin maahantuomilla Merida –pyörillä. Nyt Suomen ykkösjoukkueen pyörämerkki vaihtuu, kun tulevasta vuodesta alkaen pyörämerkkinä on belgialainen Ridley.

Ridley on eurooppalaisen pyöräilyn ytimessä Flanderissa vuonna 1997 käynnistynyt tehdas, josta merkki on noussut hyvin tunnetuksi ja arvostetuksi. Siihen on vaikuttanut merkittävästi pyöräilyn ammattilaistallien kanssa tehty yhteistyö. Se on vaikuttanut tunnettuuden lisäksi Ridley –pyörien tuotekehitykseen. Tällä hetkellä tunnetuin sponsoroitava on belgialainen World Tour –talli Lotto-Soudal.

Suomessa Ridley –pyörien maahantuojana toimii helsinkiläinen Oy Cycle Center Ltd, jonka toimitusjohtajana ja omistajana on entinen kilpapyöräilijä Tomi Kanto. Kanto tuntee itse lajin ja siinä toimijat.

- On todella hieno asia, että saamme yhdessä tehtaan kanssa Ridleyn esille entistä paremmin Suomen parhaimman joukkueen toimesta. Joukkueella on parhaimmat ja lupaavimmat ajajat ja joukkue on kokonaisuudessaan ammattimaisesti hoidettu. Parempaa yhteistyökumppania on mahdoton löytää. Olemme sopineet monivuotisesta yhteistyöstä. Uskon, että tämän on hyväksi kaikille osapuolille, kertoi Tomi Kanto.

- Me olemme kiitollisia Helkama Veloxille ja sen henkilökunnalle hyvästä Merida -yhteistyöstä yhdeksän vuoden aikana. Nyt tuli meille hyvä tilaisuus siirtyä Ridleylle. Olemme tyytyväisiä, että työmme on huomioitu myös pyöränvalmistajien ja maahantuojien toimesta. Yritämme parhaamme Ridleyn kanssa. Sen menestys maailman huipulla velvoittaa myös meitä, kertoi TWD-Länkenin puheenjohtaja ja joukkueenjohtaja Esko Lummelampi.