Ranskalainen EKOI TWD-Länkenin sponsoriksi

5.5.2017


Ranskalainen pyöräilyasu- ja varusteyhtiö EKOI ja TWD-Länken ovat tehneet useampivuotisen yhteistyösopimuksen.

Pitkään kansainvälisen pyöräilykaupan ja -teollisuuden parissa työskennellyt ranskalaisen Jean-Christophe Rattel perusti vuonna 2001 EKOI –yhtiönsä. Se keskittyi aluksi vain pyöräilyasuihin, mutta vuosien varrella tuotelajitelma on kasvanut kaikkeen, mitä pyöräilijä tarvitsee päästä jalkoihin, kuten hän itse asian ilmaisee. Tarjonnasta löytyvät mm. kypärät, ajolasit, ajoasut kaikkiin olosuhteisiin ja pyöräilykengät.

EKOI on Jean-Christophe Rattelin johdolla kehittänyt verkkokauppaa ja sen vaatimaa logistiikkaa hyvin nykyaikaiseksi. Palvelu on laajentunut pitkin Eurooppaa niin, että monella kielialueella asiakkaat saavat palvelun omalla äidinkielellään. Kesään mennessä myös suomalaiset voivat asioida suomenkielisillä EKOI:n verkkokauppasivuilla.

- Meille tämä sopimus on hyvin merkittävä. Se on sitä taloudellisesti, mutta myös muutoin. On hienoa, että meidän tekemään työhön uskotaan myös suuressa pyöräilymaassa ja yhtiössä, jolla on merkittävä asema eurooppalaisessa pyöräilykaupassa. Olemme jo päässeet testaamaan EKOI:n tuotteita ja voimme vakuuttaa, että tuotteet ovat korkeaa laatua ja ominaisuudet ovat erinomaiset. Me autamme EKOI –brändin tunnettuuden lisäämisessä myös Suomessa, kertoi TWD-Länkenin puheenjohtaja Esko Lummelampi.

EKOI toimii myös monen pyöräilyn ammattilaisjoukkueen ja pyöräilijän sponsorina, joten TWD-Länken pääsi myös tässä mielessä hyvään seuraan.