TWD-Länken sai joukkueeseensa nuoren lupauksen

22.9.2016

Otto Kolehmainen aloittaa TWD-Länkenissä ensi vuoden alusta.
Otto Kolehmainen aloittaa TWD-Länkenissä ensi vuoden alusta.

TWD-Länken on täydentänyt joukkuettaan nuorella lupauksella, kun vantaalainen Otto Kolehmainen kirjoitti sopimuksen lahtelaisjoukkueen kanssa. Uusin jäsen ajaa tulevalla kaudella U19 –luokassa ensimmäistä vuotta. Hän siirtyy TWD-Länkeniin kasvattajaseurastaan CC Helsingistä. Hän ajaa myös junioreiden maajoukkueessa eli Fincyclingissa.

- Minulla on halu kehittyä ja siksi olen yhdessä valmentajani Matti Arvon ja isäni kanssa katsonut joukkuetta, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet. Siksi päätös oli aika helppo. Olen tyytyväinen, että TWD-Länken otti minut joukkueeseensa. Uskon, että siinä joukkueessa minulla on parhaat mahdollisuudet ottaa seuraavat askeleet eteenpäin omalla pyöräilijäpolulla, kertoi Pohjois-Haagan yhteiskoulun lukion urheilulinjalainen Otto Kolehmainen.

- On ymmärrettävää, että meille pyrkii uusia ajajia. Yritämme tehdä huolellista työtä rekrytoinnissa ja tulokkaan asenne ja taustat ovat tärkeitä asioita. Otto Kolehmaisella nämä asiat ovat hyvällä mallilla ja siksi otimme hänet joukkueeseemme. Meillä on nyt hyvä kokoonpano kokemusta ja nuoruutta. Siinä ympäristössä on hyvät kehittymisedellytykset, sanoi TWD-Länkenin valmentaja Teppo Karhu.