TWD-Länken tyly isäntä Fellmanin ajoissa

11.6.2016

Fellmanin ajojen voittaja Jesse Kaislavuo (Kuva: Timo Luostarinen)
Fellmanin ajojen voittaja Jesse Kaislavuo (Kuva: Timo Luostarinen)

TWD-Länken näytti kotiyleisölle parasta osaamistaan ja oli varsin tyly isäntä Fellmanin ajoissa Lahdessa. Joukkue starttasi kilpailuun seitsemällä miehellä ja otti seitsemän ensimmäistä sijaa. Se ei antanut yhtään välikiriäkään vieraille. Kilpailu käytiin 1,3 kilometrin vauhdikkaalla radalla, jota kierrettiin tunti ja viisi kierrosta. Kahdeksan välikiriä toivat lisämaustetta.

Kilpailu alkoi kovalla tempolla. Isäntäjoukkue yritti heti saada sopivaa irtiottoa ja onnistuikin siinä muutaman yrityksen jälkeen. Kärkeen muodostui TWD-Länkenin kolmen ajajan ryhmä, jossa ajoivat Jesse Kaislavuo, Jaakko Hänninen ja Juho Hänninen.

Trio piti sellaista vauhtia, että vaikka takana pääjoukossa lähinnä GIF-Chebici yritti koko joukkueen voimin tavoittaa kärkiryhmää, se meni menojaan. Viimeisillä kierroksilla kärjen takaa vielä irtosi TWD-Länkenin kaksikko Samuel Pökälä ja Sami Tiainen. Nämäkin pysyivät pääjoukon tavoittamattomissa.

Loppukirissä Jesse Kaislavuo oli nopein ennen Jaakko Hännistä ja Juho Hännistä. Heidän takanaan Sami Tiainen oli nopeampi kuin Samuel Pökälä. Kun pääjoukon kirissä TWD-Länkenin Roope Nurmi ja Oskari Vainionpää olivat nopeimmat, historiallinen voitto oli tehty. Kotijoukkue selätti kaikki muut ja vei seitsemän ensimmäistä sijaa.

Edellisenä päivänä joukkue vei kaksoisvoiton Ole Wackströmin muistoajossa Porvoossa. Sunnuntaina on edessä kova haaste, kun vuorossa on Porvoon Ajo.

Tulokset
Fellmanin ajot, Lahti

Kortteliajo, 1  h + 5 kierrosta

1 Jesse Kaislavuo TWD-Länken 1:10:50
2 Jaakko Hänninen TWD-Länken  s.a.
3 Juho Hänninen TWD-Länken  s.a
4 Sami Tiainen TWD-Länken  1:11:44
5 Samuel Pökälä TWD-Länken  s.a.
6 Roope Nurmi TWD-Länken 1:11:55
7 Oskari Vainionpää TWD-Länke  s.a.
8 Antti-Jussi Juntunen Finnfalz-Rush Racing  s.a.    .
9 Sasu Halme Finnfalz-Rush Racing  s.a.
10 Juhana Hietala CCH-Kivenlahden Pyörähuolto  s.a.