TWD-Länkenille kolmoisvoitto Tampereen kortteliajossa

22.5.2016

TWD-Länken jatkoi hyvää kotimaisten kisojen menestystään Tampereella ajetussa Killin Kaivin GP –kortteliajossa. Se otti kolmoisvoiton tunnin ja viiden kierroksen kilpailussa.

Kilpailu alkoi monilla irtiottoyrityksillä. Kisan alkupuolella kärkeen muodostui kolmen ajajan ryhmä, jossa olivat mukana kokkolalaisen GIF-Chebici –joukkueen kokenut Jarkko Niemi ja TWD-Länkenin kaksikko Samuel Pökälä ja Jaakko Hänninen.

Kun kilpailu oli puolessa välissä, TWD-Länkenin ajajat lisäsivät kärjessä vauhtia. Jarkko Niemi ei pystynyt vastaamaan ja kisan voitto oli jo siinä vaiheessa melkoisen selvä. Kaksikko jatkoi maaliin asti ja lopussa Pökälä kiri sen verran vahvemmin, että Jaakko Hänninen taipui kakkoseksi.

Kun kaksikko ajoi voiton noin puolen kierroksen erolla, takaa tuli TWD-Länkenin Juho Hänninen yksin kolmanneksi kenenkään uhkaamatta. Kaukana Jaakko Hännisen takana ratkaistiin muut sijat. Neljänneksi kiri GIF-Chebicin Lauri Seppä ennen TWD-Länkenin Jesse Kaislavuota. Kuudenneksi ajoi TWD-Länkenin Sami Tiainen, joka karisti Jarkko Niemen loppusuoralla.

Tampereen kilpailut jatkuvat sunnuntaina, jolloin ajetaan Pyynikillä Škoda –maantiecupin osakilpailuna noin 70 kilometrin Rosendahl GP. Lähdössä nähdään monia tuorejalkaisia ajajia, jotka jättivät lauantain kilpailun ajamatta keskittyen cup –pisteiden saalistamiseen. Cupista on ajettu yksi osakilpailu ja johtajan paita on TWD-Länkenin Jaakko Hännisellä.

Tulokset

Killin Kaivin GP, Tampere

Miehet Elite, 1 tunti + 5 kierrosta         

1 Samuel Pökälä TWD-Länken     1.05.15
2 Jaakko Hänninen TWD-Länken     
3 Juho Hänninen TWD-Länken     
4 Lauri Seppä  GIF-Chebici     
5 Jesse Kaislavuo TWD-Länken     
6 Sami Tiainen TWD-Länken     
7 Jarkko Niemi GIF-Chebici     
8 Oskari Vainionpää TWD-Länken
9 Marco-Tapio Niemi GIF-Chebici
10 Juhana Hietala CC Helsinki