Juho Hänninen ja Samuel Pökälä päivän voittajat

16.5.2015

Juho Hänninen ajoi soolovoittoon Tampereella KK-korttelissa ja Samuel Pökälä voitti puolestaan 50 kilometrin Länsi-Uudenmaan tempon Mustiossa.

KK-kortteli (tunti ja 5 kierrosta) ajettiin lyhyehköllä ja helpohkolla radalla ja miesten kilpailussa oli vain hieman yli 30 ajajaa. TWD-Länkenin kuuden ajajan joukkue pystyi hallitsemaan kilpailua alusta loppuun. Alussa irtiottoon iski Oskari Vainionpää, mutta hänet ajettiin kiinni. Heti sen jälkeen Juho Hänninen iski irti ja pääsi turvalliselle karkumatkalle. Hän olisi ajanut pääjoukon kierroksella kiinni, mutta hän jarrutteli sen verran, että pääjoukko sai ratkaista kilpailun muut palkintotilat rauhassa. Kakkoseksi kiri TWL:n Roope Nurmi ja kolmanneksi Team Velosportin nuori venäläinen Pavel Sveshnikov. TWL:n Oskari Vainionpää oli neljäs, Sami Tiainen kuudes, Ben Carman kahdeksas ja Jesse Kaislavuo 13:s.

Euroopan kisoihin Bakuun valittu Samuel Pökälä kokeili pitkää aika-ajo Mustiossa. Hän ajoi 50 km:n matkan aikaan 1.04.42 ja voitti toiseksi tullutta Juho Saarista 42 sekuntia.

TWD-Länkenin kilpailut jatkuvat sunnuntaina Tampereen Pyynikillä Rosendahl GP:ssa. Joukkue: Ben Carman, Juho Hänninen, Jesse Kaislavuo, Roope Nurmi, Samuel Pökälä, Sami Tiainen ja Oskari Vainionpää.