Intersport ja Halti TWD-Länkenin sponsoreiksi

8.4.2015

Maamme kilpapyöräilyn kärkijoukkueisiin kuuluva TWD-Länken on tehnyt useampivuotisen sponsorointisopimuksen maamme urheilukaupan markkinajohtajan Intersport Finland Oy:n ja Halti Oy:n kanssa. Halti on yksi maamme arvostetuimmasta urheiluvaatebrändeistä.

- Pyöräily on vahvassa kasvussa ja siitä on muodostunut ympärivuotinen harrastus. Pyöräily kasvaa samaan aikaan hyötyliikuntana työpaikkapyöräilyn muodossa sekä monipuolisena lajiharrastuksena maastossa ja maantiellä. Intersportin kannalta TWD-Länken -yhteistyön ensisijainen tavoite on lisätä ketjun tunnettavuutta ja erikoiskaupan osaamista aktiivipyöräilijöiden keskuudessa. Intersport on Suomen johtava urheilukaupan ketju ja TWD-Länken vastaavasti Suomen johtava pyöräilyjoukkue, joten tältä pohjalta on hyvä aloittaa monivuotinen yhteistyö, kertoi Intersport –ketjujohtaja Juha Nurminen.

- Halti jatkaa viime vuonna alkanutta yhteistyötä TWD-Länken -pyöräilytallin kanssa ja tarjoaa joukkueen käyttöön vapaa-ajan vaatteet ja varusteet Halti Outdoor & Hardware mallistosta. Pyöräilyn suosio harrastuksena ja hyötyliikunnan muotona kasvaa voimakkaasti. Halti haluaa olla mukana tukemassa suomalaista huippukilpapyöräilyä, kasvattaa tietoisuutta pyöräilyyn soveltuvasta mallistostaan sekä hyödyntää yhteistyötä tuotekehityksessä. Oikeanlaisen pukeutumisen ja varusteiden merkitys kasvaa pyöräilykausien pidentyessä ja jatkuessa jopa läpi talven. Haltilla on tarjota pyöräilijöille laadukkaita teknisiä kuorivaatteita sekä väliasuja, joilla erilaisina yhdistelminä kerrospukeutuen selviää vaativissakin olosuhteissa. Lisäksi mallistostamme löytyvät pyöräilyyn suunnittelut laukut ja reput, Haltin markkinointijohtaja Mikko Peltomäki kertoi.

- Meidän kannaltamme nyt tehdyt sponsorisopimukset ovat hyvin merkityksellisiä. Ne antavat meille taloudellista pohjaa toteuttaa nuorten pyöräilijöidemme kehitystyötä. Olemme iloisia, että Intersport ja Halti ovat mukana kasvavassa lajissa. Nämä sopimukset auttavat meitä toteuttamaan sellaista kilpailu- ja valmennusohjelmaa, jolla voimme auttaa nuoria kohti kansainvälistä uraa. Hienoa huomata, että kolmen alansa kärkitoimijan ajatukset kohtasivat ja sopimus syntyi, kertoi TWD-Länkenin puheenjohtaja ja joukkueenjohtaja Esko Lummelampi.
_________

Intersport:
Intersport International IIC on kansallisista yhtiöistä muodostuva kansainvälinen urheilukaupan markkinointiketju. Intersport -kauppoja on yli 5 500 yhteensä 39 maassa. Kesko-konserniin kuuluva Intersport Finland Oy on yhtiön osakas ja se omistaa Intersport- ja Budget Sport -lisenssit maassamme. Suomessa on 62 Intersport -kauppaa, ja Intersport Finland Oy on urheilukaupan selvä markkinajohtaja.  www.intersport.fi

Halti Oy:
Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Söderkullassa. Vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti -tuotemerkki on yksi arvostetuimmista urheiluvaatebrändeistä Suomessa. Korkealaatuiset tuotteet, yksilöllinen ja erottuva design ovat muotoutunut vuosien saatossa Haltin tavaramerkiksi. Suunnittelu saa innoituksensa toiminnallisuudesta Pohjolan vaativissa olosuhteissa, sekä teknisistä innovaatioista ja materiaaleista yhdistettynä viimeisimpään muotiin.
www.halti.fi

TWD-Länken rf:
TWD-Länken on hallinnut maamme miesten maantiepyöräilyä. Se on voittanut 2000 –luvulla kaikki maantiepyöräilyn miesten Suomen mestaruudet kahta lukuun ottamatta. Myös alle 23-vuotiaiden luokassa se on ollut vahva, mm. 2014 se otti kolmoisvoiton Riihimäellä käydyssä SM-kilpailussa. Seuran toiminnan fokus on nuorten pyöräilijöiden kehittäminen kansainväliselle uralle. Mm. maamme ainoa korkeimman ammattilaistason pyöräilijä Jussi Veikkanen on TWD-Länkenin ajaja. Ja parasta aikaa Ranskassa amatöörinä ajava ja ammattilaiseksi tähtäävä Samuel Pökälä on seuran kasvatti. Joukkueessa ovat ajaneet mm. Joona Laukka, Kjell Carlström, Kimmo Kananen ja Jukka Heinikainen. www.twd.fi