TWD-Länken avaa kisakautensa toisena pääsiäispäivänä

20.4.2014

TWD-Länkenin uudet ajajat, Roope Nurmi ja Jesse Kaislavuo.
TWD-Länkenin uudet ajajat, Roope Nurmi ja Jesse Kaislavuo.

TWD-Länken avaa kisakautensa toisena pääsiäispäivänä Porissa, jossa ajetaan kotimaisen kilpailukauden ensimmäinen kilpailu Lattomeri –ajo. Aikainen ja normaalia lämpimämpi sää on tuonut hyvät olosuhteet kauden avaukseen.

TWD-Länkenin kokoonpano Porissa on:
Arno Hämäläinen (U23)
Ilari Kahila
Jesse Kaislavuo (U23)
Roope Nurmi (U23)
Mikko Paajanen (U23)
Samuel Pökälä
Sami Tiainen
Oskari Vainionpää (U23).

Joukkueessa on kaksi uutta ajajaa. Lapinjärveläinen Roope Nurmi siirtyi miehistöön helsinkiläisestä Team Velocitorista. Lahtelainen Jesse Kaislavuo on puolestaan uusi tulokas, jonka aikaisempi laji on ollut yhdistetty. Siinä lajissa on yltänyt Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen pronssille. Kaislavuo on ”musta hevonen” ja tulee olemaan jo kauden alkupuolella hyvällä tasolla.

Molemmat uudet nuoret vahvistukset ovat sopeutuneet joukkueeseen hyvin. Kevään pariviikkoinen leiri Espanjassa osoitti, että heillä on hyvä motivaatio toimia joukkueessa.

Joukkueesta puuttuu vielä Risto Aaltio ja Jussi Rossi. Heidän kauden avauksensa siirtyy ja he rakentavat vielä kuntoaan. Porin kilpailusta puuttuvat vielä australialaiset Ben Carman (U23) ja Dylan Newbery (U23). He saapuvat Suomeen pääsiäisen jälkeen ja ovat joukkueessa jo seuraavana viikonloppuna.  

TWD-Länkenin kilpailuohjelma jatkuu Porin jälkeen perinteisellä Turun viikonlopulla. Ensin Hirvensalossa lauantaina Simo Klimscheffskij´n muistoajo ja sitten sunnuntaina TS-kortteli Aurajoen rannoilla. TS-kortteli ajetaan jo 57. kerran.

Kilpailuohjelma jatkuu kotimaisten kilpailujen jälkeen heti vapun jälkeen Tanskan kolmella UCI:n Europa Tour 1.2 –kilpailulla ja seuraavan viikonloppuna Ruotsissa Upsalassa samantasoisella Scandinavian Race –kilpailulla. Tiivis toukokuun kilpailuohjelma sisältää myös ensimmäisen SM-kilpailun. Korttelimestaruus ratkaistaan Tampereella toukokuun 17. päivä.