Mikko Paajanen 13:s Tasmaniassa

7.12.2013

Australiassa talven ajan harjoitteleva Mikko Paajanen sijoittui 13:nneksi Tasmaniassa ajetussa 42 kilometrin kierrosajossa.

Kilpailu käytiin tasaisella 2,8 kilometrin moottoriradalla, jota kierrettiin 15 kertaa. Kilpailussa oli mukana myös ProTour -ammattilaisia.

Kovavauhtisen kilpailun voitti australialainen vahva kirimies Shannon Johnson ennen maanmiehiään Ben Grendaa ja Steele Von Hoffia. 

Kilpailussa aktiivisesti ajanut Mikko Paajanen edusti kilpailussa australialaista, TWD-Länkenin yhteistyöjoukkuetta Erdinger Alkoholfrei - Downer EDi Miningia. Hän harjoittelee ja kilpailee tässä Queenslandin seurassa talvikuukaudet.

- Olihan se vähän arvoituksellista lähteä joulukuussa kilpailuun mukaan, koska tässä oli pitkä tauko pyörällä harjoittelusta. Mutta olen päässyt nyt muutaman viikon harjoittelemaan mainiossa ympäristössä ja mainioissa olosuhteissa. Kisat ovat hyviä välipaloja harjoitteluun. Yllättävän hyvin tänään meni, pystyin osallistumaan aktiivisesti kilpailuun ja sijoituskin oli noin 47 kilometrin keskituntinopeudella ajetussa kilpailussa kohtuullinen, kertoi Mikko Paajanen.

Kilpailut jatkuvat vielä Tasmanissa kriterium -ajolla.

Tulokset

Launceston Cycling Classic Kermesse, Tamania (15 x 2,8 km)

1         Shannon Johnson (Australia)  53.31
2         Ben Grenda (Australia) s.a.       
3         Steele Von Hoff (Australia) s.a.
4         Alex Wohler (Australia) s.a.
5         Will Clarke (Australia) s.a.
6         Robert-Jon McCarthy (Australia) s.a.       

13        Mikko Paajanen (Suomi) s.a.