Gutzyn ja TWD-Länkenin yhteistyö jatkuu

11.10.2013


Gutzy on ollut TWD-Länkenin urheiluravinneyhteisökumppani vuodesta 2008. Tänään on sovittu Polar Pharman ja TWD-Länkenin välillä, että Gutzy -yhteistyö jatkuu myös 2014 ja 2015.

- Onhan tämä meillekin harvinaisen pitkä yhteistyö. Sen kesto osoittaa, että yhteistyö on ollut hyvää. Gutzy on saanut hyvän aseman urheiluravinnemarkkinoilla ja tämäntyyppisellä pitkäjänteisellä yhteistyöllä on oma myönteinen merkityksensä. Meille on tärkeää olla pyöräilyssä mukana, koska lajin kasvunäkymät ovat tällä hetkellä hyvät.  Maamme ykkösseura TWD-Länken on hoitanut oman osuutensa moitteitta ja siksi yhteistyön jatkumiselle ei ollut mitään esteitä, kertoi Polar-Pharman toimitusjohtaja Jori Pennanen.

- Meille Gutzy –yhteistyöllä on suuri merkitys. Urheiluravinteet ovat tärkeä osa harjoittelua ja kilpailua. Gutzyn kanssa tehty yhteistyö on sujunut hyvin ja siellä on ymmärretty lajin vaatimukset erinomaisesti. Pitkät etappiajot ovat kova testi sekä ajajille että urheiluravinteiden toimivuudelle. Etapeille valmistautuminen, etappien ajaminen ja etapeilta palautuminen onnistuvat vain hyvillä ravinteilla, kertoi TWD-Länkenin joukkueenjohtaja Esko Lummelampi.

Gutzy on ollut myös Finlandia –maastopyöräilyssä mukana vuodesta 2008. Myös tämä yhteistyö tulee jatkumaan tulevina vuosina.